Odsherred Bilcenter / Værksted / Billig bilpleje

Vi yder billig bilpleje

Med vores mange års erfaring med bilpleje, har vi mulighed for at tilbyde særdeles fordelagtige priser. Selvom vores priser er fordelagtige, så sørger vi naturligvis altid for at du altid er godt kørende.

Det er vores ambition, at det skal kunne betale sig for vores kunder at køre deres biler til vores værksted og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at vi kan tilbyde billig bilpleje, der giver vores konkurrenter kamp til stregen.

Vi er den samarbejdspartner, du har ledt efter, hvis du ønsker mest muligt for dine penge. Husk altid at fejl og mangler der ikke bliver taget i opløbet, er langt dyrere at udbedre, når de først har udviklet sig til reelle skader. Derfor er det en fordel at få tjekket din bil et par gange om året.

Vi er den rette samarbejdspartner at kontakte

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Det er vores ønske at skabe tilfredshed hos vores kunder, fordi vi ved at tilfredse kunder, er den bedste reklame.

Med stor erfaring fra opgaver med kunder i blandt andet Odsherred, Svinninge, Holbæk og Kalundborg varetager vi opgaver på hele Sjælland til kundernes store glæde og tilfredshed.

Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig også! 

Nyhed

Skoda Octavia

Classic+
Skoda Octavia Classic+